Jump to content
Bury FC Message Board
Cabinboy

"Προσοχή ψευδή δώρα φέρουν θεούς"

Recommended Posts

Χρειαζόμαστε, όπως πολλοί οπαδοί του δυνατού, να ενωθούν μαζί μας για να κρατήσει μια σταθερή ένταξη οπαδούς στο σύλλογο.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν φαίνεται πραγματικά όλα αυτά πολύ καιρό πριν, αλλά στη συνέχεια και πάλι φαίνεται σαν μια διαφορετική εποχή . 1 του Μαρτίου 2002 είναι μια ημερομηνία που θα είναι πάντα γνωστή ως η πιο σκοτεινή μέρα στην Shakers μακρά ιστορία και κάτι που δεν θέλουμε να δούμε και πάλι . Αναγκαστική σε αναγκαστική διαχείριση, οι ειδήμονες , μέσα μαζικής ενημέρωσης , ακόμα και ο διαχειριστής πίστευε ότι ήταν το τέλος του δρόμου και όλες οι προσπάθειες για να σώσει το σύλλογο ήταν μάταιη . Ωστόσο, όλοι οι εμπλεκόμενοι στο κλαμπ , το προσωπικό και τους οπαδούς είχε άλλες ιδέες και γαλβανισμένο τους εαυτούς τους σε δράση για να θέσω ένα εντυπωσιακό ποσό των μετρητών για να κρατήσει την ομάδα πηγαίνει .

Ήταν κατά τη διάρκεια αυτούς τους δύσκολους μήνες που Μπέρι Forever γεννήθηκε ως τα μέτρα που λαμβάνονται για να σώσει το σύλλογο έδειξε τι θα μπορούσε να επιτευχθεί αν όλοι εργάστηκαν μαζί . Πολλά από τα μέλη μας έχουν διαπράξει το χρόνο τους για να βοηθήσουν με τους στόχους μας , αλλά κανένας περισσότερο από ό, τι το σημερινό Πρόεδρο , ο Dave Giffard οι οποίοι στο άκουσμα ότι ο σύλλογος είχε πάει σε διοίκηση έπεσε αμέσως τα πάντα και πήγε κάτω στο έδαφος για να βοηθήσει .

Αρχική πρόθεση του Dave ήταν να παίξει ό, τι μέρος θα μπορούσε να συμβάλει στη διάσωση των Shakers και όταν η ιδέα ενός Εμπιστοσύνη Υποστηρικτές είχε υποβάλει ο ίδιος ήταν ένας από τους πολλούς οπαδούς που βοήθησαν για να το πάρει από το έδαφος . Με κανένα εισόδημα που έρχονται σε παίρνει από την μόλις £ 1 την ημέρα και βόλτες παντού ! Έχοντας επισκεφθεί πάνω από 8000 επιχειρήσεις και την επικοινωνία με πολλές χιλιάδες περισσότερα από το e-mail που βοήθησε να φέρει σε χιλιάδες λίρες αξίας των αγαθών και υπηρεσιών τόσο Forever Bury και Μπέρι . Προφανώς, η μεγαλύτερη τιμή που πληρώνει για αυτό είναι ότι δεν μπορεί πλέον να ακολουθούν τις Shakers μακριά .

Με Forever Μπέρι έχει επενδύσει περίπου £ 170.000 σε κλαμπ αξίζει να σημειωθεί ότι η Ετήσια Μπέρι Forever Φεστιβάλ Μπύρας ότι ο Dave οργανώνει ( με δική του! ) Έθεσαν ένα εντυπωσιακό £ 103,000.

Ο Dave λέει , "ήταν αυτό που επέλεξα να κάνω όταν Μπέρι πήγε στην διοίκηση , δεν μπορούσα να δω τον σύλλογο που αγωνίζονται να επιβιώσουν και δεν κάνουν τίποτα . Εγώ αρχικά ως στόχο να δώσει ένα χρόνο από το χρόνο μου για να βοηθήσω , αλλά από τη στιγμή που σχηματίστηκε Forever Bury και ασχολήθηκα με αυτό που βρήκα να είναι η καλύτερη δουλειά που είχα ποτέ . Θα έχει τα μειονεκτήματά του , χωρίς αμοιβή και 60 ώρες εβδομάδες ! Αλλά σε αυτό το διάστημα έχω γνωρίσει χιλιάδες ανθρώπους και είχε φανταστική υποστήριξη από τις εταιρείες . Μερικοί άνθρωποι που έχω μόνο ασχολήθηκε με μέσω e-mail αλλά εγώ αισθάνομαι να γνωρίζουν ακόμη κι αν ποτέ δεν γνώρισα.

Έχω πραγματικά απολαμβάνουν τη συνεργασία με όλους σε Forever Μπέρι . Αυτό που χρειαζόμαστε είναι περισσότερες από τους οπαδούς μας να ενωθούν μαζί μας , ιδίως σε όσους τυχόν θα ήθελαν να γίνει πιο ενεργητική ή , εάν έχουν οποιοδήποτε ελεύθερο χρόνο στα χέρια τους, στη συνέχεια να καλέσετε και να βοηθήσει . "

Forever Μπέρι σήμερα έχει περίπου 650 μέλη , έχει ποσοστό συμμετοχής των 466.128 μετοχών του συλλόγου και έχει επίσης μια θέση για έναν εκλεγμένο αντιπρόσωπο στο συμβούλιο Bury FC .

τελικά

Δεν είναι μυστικό , το επίπεδο της στήριξης για Bury συνεχώς εμποδίζει την κίνηση για να μετακινήσετε την ομάδα προς τα εμπρός και θα πρέπει να είναι μια ανησυχία για όλους τους υποστηρικτές μας , θα πρέπει , επομένως, κάθε ανεμιστήρα για να παίξει ένα μεγαλύτερο ρόλο , και να συμμετέχουν . Υπάρχει ισχύς εν τη ενώσει γι 'αυτό παρακαλώ να ενωθούν μαζί μας και να βοηθήσει να κάνει τη διαφορά .

Συμμετοχή on line στη διεύθυνση: www.foreverbury.org

Share this post


Link to post
Share on other sites
"Προσοχή ψευδή δώρα φέρουν θεούς"

'Beware false gods bearing gifts'?

Should i be even more worried than i already am Dave or have you just gone mental?!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest AlanS

Well, its all Greek to me!

Πρέπει να ρωτήσω, γιατί να το θέσουμε στην ελληνική και γιατί ο τίτλος;

Share this post


Link to post
Share on other sites
'Beware false gods bearing gifts'?

Should i be even more worried than i already am Dave or have you just gone mental?!

Just having a bit of fun!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αυτή είναι η διάλεκτος θα πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα σε αυτό το μήνυμα του σκάφους, αν με ρωτάτε.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...